Pogoji uporabe

 

Dobrodošel/a na spletni strani www.sotra.si. Prosimo, da pred nadaljnjim brskanjem po spletni strani pozorno prebereš Splošne pogoje in Izjavo o zasebnosti, saj sta za vse uporabnike strani zavezujoča. Z vstopom na spletno stran potrjuješ, da si seznanjen/a z omenjenimi vsebinami in da z njimi soglašaš. Če se s tem ne strinjaš, strani ne uporabljaj.

Vsebina in namen spletne strani

Odgovornost
Vse informacije in gradiva na www.drogart.org so informativne narave, vsi uporabniki jih uporabljajo na lastno odgovornost. Čeprav delujemo z največjo skrbnostjo pri zbiranju informacij, ki jih objavljamo na naši spletni strani, je naša kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake na informacijah popolnoma izključena. Če nas boš opozoril/a na napake, jih bomo poskusili kar najhitreje odpraviti. Prav tako se trudimo za najboljše možno delovanje spletne strani, vendar ne prevzemamo nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno delovanje strani. Na naših straneh so objavljene tudi povezave do drugih strani. Za vsebine na teh straneh ne odgovarjamo, saj niso del naše spletne strani.

Avtorske pravice
Vsebine dostopne na naši spletni strani (članki in publikacije) so avtorsko delo zaposlenih, sodelavcev in prostovoljcev Socialne trgovine Sotra, v knjižnici pa so dostopna tudi gradiva drugih avtorjev. Povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno pod pogojem, da se ustrezno navede vir na našo spletno stran in na avtorja teksta (če je ta znan).